ja_mageia

Nieuw: Segway verzekering.

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home Dienstenwijzer
Dienstenwijzer PDF Afdrukken E-mailadres

Deze “Dienstenwijzer” wordt u aangeboden door Cornella b.v. h.o.d.n. AVS Verzekeringen.

Cornella b.v. is opgericht in 2007

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van elkaar mogen verwachten.

Wie zijn wij?

AVS Verzekeringen biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, en consumptief advies. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Ons kantoor heeft het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Onze diensten

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, consumptieve kredieten en spaarrekeningen.

Omdat financiële dienstverlening zich vaak uitstrekt tot een bredere oriëntatie op financiële producten, kunt u van ons een integrale aanpak verwachten die rekening houdt met wat in uw specifieke situatie van belang is. In onze praktijk vormen uw wensen en persoonlijke situatie het uitgangspunt. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn.

Op al deze gebieden helpen wij u bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en de financiële instelling van uw keuze. Ook daarna blijven wij u begeleiden met onze advisering. Indien het nodig en wenselijk is, onderhouden wij namens u de contacten met de leveranciers van deze financiële producten.

Wat verwachten wij van u?

Om ons werk goed te kunnen doen, in overeenstemming met uw verwachtingen en onze afspraken, vragen wij u ons tijdig en volledig te informeren over alle zaken die in het kader van door u te sluiten of afgesloten overeenkomsten met financiële instellingen van belang zijn. Het gaat in het bijzonder om wijzigingen in uw persoonlijke situatie of samenlevingssituatie (zoals: geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden, verhuizing enz.), om veranderingen in uw inkomens- en arbeidssituatie e.d.

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons kantoor is op maandag geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur en de overige werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Bezoekadres: Markt 9, 3841 CE Harderwijk

Postadres: Postbus 223, 3840 AE Harderwijk

Telefoon: 0341-427438 Buiten kantooruren: antwoordapparaat

Fax: 0341-411989

Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Internetadres: www.avsverzekeringen.nl

Laatst aangepast op donderdag 16 oktober 2008 13:07
 

Links


Afmelden nieuwsbrief

Voor het afmelden van de nieuwsbrief stuurt u een email via ons contact formulier met verzoek tot afmelden van de nieuwsbfief. Of klik in de nieuwsbrief op de afmeld link.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de AVS nieuwsbrief. Blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent verzekeringen.