ja_mageia

Nieuw: Segway verzekering.

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home Onze verzekeringen Uitvaart Verzekeringen
Uitvaart PDF Afdrukken E-mailadres

De juiste uitvaartverzekering
U bent op dit moment misschien druk bezig een mooie carrière op te bouwen. U geniet volop van uw leven en denkt helemaal niet aan een uitvaartverzekering. Toch is het verstandig om voor later nu alvast te kijken naar een uitvaartverzekering. Dan weet u namelijk zeker dat uw uitvaartverzekering bij u past,, want men kan tegenwoordig de uitvaart naar eigen wens inrichten. Een andere goede reden om uw uitvaartverzekering op tijd te regelen is, dat u uw nabestaanden niet onverwacht voor hoge kosten komen te staan. In principe is een uitvaartverzekering voor iedereen van belang. De kosten van bijvoorbeeld een begrafenis of een crematie zijn vaak hoger dan men denkt.


Een uitvaartverzekering dekt namelijk de kosten van de uitvaart en, afhankelijk van de soort verzekering, is ook de verzorging geregeld. Er zijn verschillende uitvaartverzekeringen, namelijk de natura uitvaartverzekering, de kapitaal uitvaartverzekering en een combinatie van de kapitaal en natura uitvaartverzekering.

Maak bovenin uw keuze in het navigatie menu.

 

Afmelden nieuwsbrief

Voor het afmelden van de nieuwsbrief stuurt u een email via ons contact formulier met verzoek tot afmelden van de nieuwsbfief. Of klik in de nieuwsbrief op de afmeld link.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de AVS nieuwsbrief. Blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent verzekeringen.